diumenge, 24 de juny del 2007

Ole, ole i ole!

Aquests ha estat un cap de setmana molt clar i català.

Clar perquè ha fet un temps fantàstic, tant que he sortit de casa cada dia vestida d’estiu per primera vegada des de que estic aquí (faldilleta i tirants), tot i que he tornat vestida d’hivern (ja que porto al bolso el kit mitges-samarreta-jersey).

I Català perquè la Eli i l’Albert (més conegut com el cuerpo) han estat per aquí. Ostres tu, quina il·lusió i que raro a la vegada! Realment va ser curtet però maco. Eli, que tot i que una mica més i fas saltar les alarmes del tramvia, em va agradar molt que entressis per un moment en l’estada a San Francisco! L’event principal va ser una barbacue americana amb l’Anna i família. Molt contents. Molt agradable. Una minicomitiva del departament ha San Francisco, té mèrit això! Ei, però tranquils! Que hi veu ser tots! El punt surrealista el van donar un grup d’adolescents CristFanàtics que després de fer una actuació supermegaguayquebienquecantoybailo ens van atacar preguntant que si creiem en el cel i en Crist. Molt fort tot plegat. Llàstima per elles que es van trobar amb un Guillem (el marit de l’Anna) disposat a reconvenir-les, to i que no li vam donar temps suficient. Els havíem d’haver preguntat que opinaven de la Gay Parade que es celebrava al dia següent (o sigui, avui) , a veure quina cara posaven!

I es que si senyors, avui ha estat la 37th Annual San Francisco LGBT Pride Celebration. Moltes carrosses, molta gent desfilant, moltes loques i molta gent rara. He de dir que m’esperava més espectacle, com que són tan exagerats aquesta gent pensava que seria algo fora de lo normal, i la veritat és que tot bastant light. Resumint, el moment més tendre: una parella de iaios en sidecar amb un cartell que deia “56 anys”. El meu trofeu: un collaret amb boles de discoteca dorades. El que més m’ha encuriosit: la presència al desfile de qualsevol cosa imaginable de la Bay Area: policia, bombers, basureros, Google, l'alcalde...tots amb la bandereta de l’Arc Iris. Esta bé que s’incloguin en l’event, és un passet més endavant.

La conclusió és que, comprovat experimentalment, aquí no celebren la revetlla de Sant Joan: no fogueres - no petards - no gent alcoholitzada a altes hores de la matinada. Per acabar, el símbol més vist avui i el que hauríem de conseguir en molts aspectes de la vida:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! = !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!