diumenge, 30 de setembre del 2007

Back to the future!

I si....ja han passat gairebé 6 mesos! Sembla mentida eh! D’aquí unes hores iniciaré el meu vol cap al futur, estrenaré unes hores que hagués viscut més tard aquí.

Marxo contenta, amb bons records, amb un somriure per la ciutat que m’ha acollit aquests dies. Tinc ganes de veure-us a tots i explicar les coses quotidianes de San Francisco!

Ens veiem força aviat. Són les 16:47 del 30 de setembre, d’aquí dues hores em venen a recollir...he de dir que estic nerviosa i no em surten massa bé les paraules, així que només us puc dir, tal com li he dit al Pacífic aquesta tarda calurosa del indian summer de San Francisco: c-ya!

diumenge, 23 de setembre del 2007

...i ja són 26!

Escric aquestes línies i penso que no se ben bé quins són els límits temporals del meu 24 de Setembre del 2007, segons el meu calendari encara no ha arribat...però en canvi fa 26 anys, en aquest precís instant, la Vidalba ja havia conegut el món! Sigui com sigui, fer els anys a San Francisco és/serà tot un honor: em regalaré un passeig per carrers amb Cases Victorianes, una conversa amiga amb un desconegut, un dinar Thai i brindaré amb cava de California. Aquestes coses no és poden fer tots els anys!

Disfruteu molt del 24 de setembre per l’altre continent mentres jo dormo, després us prendré el relleu i ho faré jo per San Francisco!

Ah! No m’oblidaré pas de bufar les espelmes (encara que sigui un misto strike anywhere ) que si no, com hagués dit la Berta fa uns anys, no conta!

divendres, 14 de setembre del 2007

Que bé!

Que bé haver-vos tingut uns dies per la ciutat!
M’ha encantat ensenyar-vos raconets de San Francisco que jo he anat descobrint poc a poc, però també descobrir-ne de nous amb vosaltres..Ha estat (i és!!!) maco saber que estaveu (i esteu!!) ben a prop. Gràcies!

....gràcies per aquelles olives, per el matxego, la tonyina, el Idiazabal, les anxoves de la Escala, parmesà...oohh.....i els berberechos! No sabeu pas com m’han alegrat els sopars, tot un luxe obrir un llauna d’aquelles!


Los 4 + 4

Magníficos!