dijous, 21 de juny del 2007

Solstici d'Estiu

Després de molta indecisió finalment m’he decidit a iniciar un Blog, així podreu estar al corrent de les meves activitats i reflexions a l’altra banda del charco. Ja se que ja fa bastant de temps que estic aquí, però ja se sap...un es situa, veu com va la cosa i poc a poc diu “ah mira, doncs tenir una experiència Blótica no estaria malament tampoc! I si no és ara, quant serà?”, bé, i excuses a part: Si, tots ho sabem, val, soc leeeentaaaaa!

Començo avui perquè és un dia molt especial, i es que és el Solstici d’Estiu (per si a Europa no us ha arribat la noticia, jo us ho dic). És un dia maco, recordat per tots perquè comencen les vacances, la caloreta, les terrassetes, els gelats, els banys, les festes majors, el sol, les siestes. Així que jo, tota pinxa, per celebrar-ho me n’he anat a dalt de tot d’una muntanyeta que queda a prop de casa a veure pondre’s el sol en l’oceà Pacífic. La vista, espectacular: tota la ciutat als peus canviant de colors a cada minut. La companyia, espectacular: tot de gent ben diversa que s’ha proposat el mateix que jo i que, al igual que jo, esperava estar sola dalt d’aquell turonet. El temps, espectacular: gent! Quin fred hòstia! Sort que a aquestes alçades no me’n fio ni un pel del temps de San Francisco i ja vig preparada. Un vent. Un aire. Una cosa.

Així que en aquesta situació he estat contemplant com el sol, en el Solstici d’Estiu, poc a poc s’amagava darrera d’una barreja de núvols i aigua, que poc a poc se l’ha anat engollint, jo atenta, esperant veure el rayo verde (que existeix, almenys a Cadis) que no ha aparegut. Poc a poc l’ha ciutat s’ha anat il·luminant. Meravellós moment en que una ciutat s’encén, com milers de cuques de llum.

I així es com he rebut l’estiu aquest any. Bé, així i amb samarreta interior, samarreta, jersei (de xandall, això si..), forro polar i paravent. Dèieu que fa calor pel Mediterrani?

9 comentaris:

bioqòmic ha dit...

Eiiiiii! Començo per ei, com el 44% dels meus mails (dada real), però amb unes quantes i's extres de sorpresa i alegria. Sorpresa pq no sabia que planegessis fer un blog, i alegria perquè ara tindré un altre recurs per sentir-te una mica més a prop.
A presto!!!!!!! ;-)

Angels ha dit...

Wow! quickly quickly
...quina alegria poder seguir-te tant a prop des de tant lluny...

ara només dir-te que t´estimo molt.

Manel ha dit...

jo crec que et lies una miqueta ... no has fet el blog avantes perque el dia del solstici es avui, i aixó es el que hi ha.
Enhora bona per la iniciativa. Seguirem atentament la teva actualitat i esperem veure bones imatges d'aquesta city i de la teva experiencia. You welcome !!!

tania ha dit...

nena!, és la meva primera incursió en el novedós món ( per mi) dels blogs (s'escriu així no), visca les de pueblu!!!!tots naltrus estem molt bé, les nenes del lab estem una mica soletes...esperant que arribis ja, jeje. molts petonets floreta, ja t'anirem explicant cosetes!!!be sure to wear some flowers in your hair....
muaaaaaaaaaaaa

Unknown ha dit...

Hola Vidi!!!! me alegra saber que todo va bien, ya me dijeron de tu excursion al monte...esta guay esto del blog...asi te podremos seguir mas de cerca

besos

yoly ha dit...

vidalviña!! estamos todos pendientes de tus aventuras,vamos que eres un IDOLO DE MASAS,que me alegro mucho de leerte y que nos sigas contando cositas,te mando un BESO MU GRANDE. MUUUUUUUUUUAAAAAAAAAA.

marlies ha dit...

veig que segueixes amb les bones tradicions i ara sabem que rere una gran escalada hi haurà un gran sunset/sunrise. ;-)
muaks

anna ha dit...

...pues anna dijo;

Què guapo que facis un bloc!. Ens mantindràs al dia!. A veure si és veritat que fas les amèriques i et compres un ranxo a California, aprens a pujar al cavall fort, i anem tots al RODEO a veure' t!. Ale! Ja veuràs que divertit!.

Un petonàs jabalí! Salardu, el cassis i els tallats del "Monty-Bot" t'esperem.

vidi ha dit...

EII (ei eh!)! Ala! quin èxit! Quina ilu! M'alegro molt que us alegri que faci un blog....a mi m'alegra molt molt que vosaltres escriviu i em llegiu. IDOLO DE MASAS! a veure si hauré de tornar per Salardú amb ulleres de sol i perruca rossa, per passar desapercebuda i tal...ei, que estic a prop de Hollywood...algo se'm contagiarà...jeje...
Gràcies per està tan a prop meu tot i que jo estic ben lluny!
Vinga, ens veiem pel ciberespacio!